8-16 mm mosott kavics ára és felhasználása

A mosott, osztályozott 8-16 kavics egy igen tetszetős, dekoratív, közepesnél kisebb szemnagyságú kavicsfajta, nyolc és tizenhat milliméter közötti kavicsszemeket tartalmaz. Ha Ön azt szeretné, hogy a kerti járófelületről ne hordja be a lakásba a cipőtalpába szorult kavicsot, viszont egy szép felületet szeretne látni odakint, amin kényelmes a járás, akkor ez a kavics frakció kiváló választás. Összhatásában sárga és összhatásában szürke színben rendelhető, de kívánság szerint keverve is tudja rendelni.

A 8-16 kavics, díszkavics lefektetése előtt mindenképp ajánlott geotextil alkalmazása, ami megakadályozza, hogy a nem kívánt növényzet megjelenjen a kavicsok között. Az elterítési vastagság legalább három réteg legyen a megfelelő takarás miatt. Felhasználása nem sok mértékben különbözik a többi kavics felhasználási módjától. Gyakorlatilag a kertben bármilyen célra felhasználható, ahova ön szeretné, és ez a kavics éppen oda illik.

Megrendelés előtt győződjön meg arról, hogy valóban a 8-16 kavicsra van szüksége. A nem megfelelő kavics választás gyengítheti a belőle készült építmény szilárdságát vagy annak kinézetét. A 8-16 kavicsot billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki önnek, mellyel egyszerre maximum öt köbméter 8-16 kavicsot tudunk eljuttatni önhöz. A szállítási körzet Budapest egész területe, valamint a vele közvetlen kapcsolatban lévő települések.

8-16 kavics mosott osztályozott

8-16 kavics ár 9000 Ft / m³ + ÁFA

8-16 mosott, osztályozott kavics rendelés, szállítás, ár Budapest

Alapvető érdekem, hogy önnek, mint megrendelő a lehető legjobb áron szerezzem be és szállítsam ki a 8-16 kavicsot, úgy, hogy az ár semmiképp ne menjen a minőség rovására. Mint minden építőanyag ára, a 8-16 kavics ára is folyamatosan változik. Ezért az itt feltüntettett ár tájékoztató jellegű, a valóságtól esetenként eltérő. Ezért az aktuális árért kérem hívjon telefonon.

További információ

A kavicsokról bővebben itt olvashat.

Kalkulátor Mennyibe fog kerülni?