Gyöngykavics, 4-8 kavics ára, leírása és útmutató a felhasználásához

A 4-8 gyöngykavics, díszkavics ami mosott, osztályozott, az egyik legismertebb és legnépszerűbb kavics fajta, ha valaki egy igazán tetszetős stílusos, klasszikus vagy modern járófelületet szeretne kialakítani a kertjében. A hagyományos sárga gyöngykavics romantikus, mediterrán stílusú kertbe, épületek mellé ajánlott, míg a szürke 4-8 gyöngykavics a modernebb építészeti stílusban készült épületeket egészítheti ki.

A díszkavics pormentes anyag, négy és nyolc milliméter közötti szemnagyságú kavicsszemeket tartalmaz. Felhasználása igazán sokrétű. Alkalmazható többek között kerti ösvények, járdák készítéséhez, kerti tó medrébe, játszó terekre ütés csillapító réteg kialakításához, növények köré díszítésre, szűrőbeton készítéshez. Célszerű felhasználás előtt a növények kinövését megakadályozandó geotextil lefektetése. A terítési vastagságra figyeljen, hogy az megfelelő legyen.

Megrendelés előtt győződjön meg arról, hogy valóban a 4-8 kavicsra van szüksége. A nem megfelelő kavics választás gyengítheti a belőle készült építmény szilárdságát vagy annak kinézetét. A 4-8 kavicsot billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki önnek, mellyel egyszerre maximum öt köbméter 4-8 kavicsot tudunk eljuttatni önhöz. A szállítási körzet Budapest egész területe, valamint a vele közvetlen kapcsolatban lévő települések.

4-8 kavics, gyöngykavics

4-8 kavics, gyöngykavics ár 9000 Ft / m³ + ÁFA

Gyöngykavics 4-8mm mosott, osztályozott kavicsrendelés, szállítás, ár Budapest

Alapvető érdekem, hogy önnek, mint megrendelő a lehető legjobb áron szerezzem be és szállítsam ki a 4-8 kavicsot, úgy, hogy az ár semmiképp ne menjen a minőség rovására. Mint minden építőanyag ára, a 4-8 kavics ára is folyamatosan változik. Ezért az itt feltüntettett ár tájékoztató jellegű, a valóságtól esetenként eltérő. Ezért az aktuális árért kérem hívjon telefonon.

További információ

A kavicsokról bővebben itt olvashat.

Kalkulátor Mennyibe fog kerülni?