16-32 kulé kavics ára tulajdonságai és felhasználási területe

A kulé kavics 16-32 az egyik legsűrűbben használt kavics frakció, tekintve, hogy felhasználási területe a legváltozatosabb. Mivel tizenhat és harminc kettő milliméter közti szemnagyságú kavicsokból áll, és osztályozott, mosott közepes szemnagyságú anyag, könnyen kezelhető, kiváló vízáteresztő képességű, dekorációs célra is kiváló választás. Szürke vagy sárga változatban is rendelhető, attól függően, hogy melyik illik a környezetéhez.

A 16-32 kavics felhasználható, mint drain kavics. Szikkasztóba, házak lábazata mellé díszítés gyanánt, és hogy ne verje fel a lehulló csapadék a falra a sarat. Kerti tavak medrének kibélelésére is nagyszerűen használható az optimális szemnagysága és tisztasága miatt. A növényzet alá is megoldás lehet, előnye, hogy a lombszívó nem szippantja fel. Az elterítés megkezdése előtt mindenképp geotextil leterítése ajánlott a kellemetlen gyomok kinövésének elkerülése végett. Drénezésnél a sárosodás megakadályozására használja. Figyeljen a terítési vastagságra is, nehogy túl vékony legyen. Javasolt a legalább kettő, de inkább három réteg.

Megrendelés előtt győződjön meg arról, hogy valóban a 16-32 kulé kavicsra van szüksége. A nem megfelelő kavics választás gyengítheti a belőle készült építmény szilárdságát vagy annak kinézetét. A 16-32 kulé kavicsot billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki önnek, mellyel egyszerre maximum öt köbméter 16-32 kulé kavicsot tudunk eljuttatni önhöz. A szállítási körzet Budapest egész területe, valamint a vele közvetlen kapcsolatban lévő települések.

Kulé kavics 16-32

16-32 kavics ár 9000 Ft / m³ + ÁFA

16-32 mosott, osztályozott kavics rendelés, szállítás, ár Budapest

Alapvető érdekem, hogy önnek, mint megrendelő a lehető legjobb áron szerezzem be és szállítsam ki a 16-32 kulé kavicsot, úgy, hogy az ár semmiképp ne menjen a minőség rovására. Mint minden építőanyag ára, a 16-32 kulé kavics ára is folyamatosan változik. Ezért az itt feltüntettett ár tájékoztató jellegű, a valóságtól esetenként eltérő. Ezért az aktuális árért kérem hívjon telefonon.

További információ

A kavicsokról bővebben itt olvashat.

Kalkulátor Mennyibe fog kerülni?