Kulé kavics ára főbb jellemzői és felhasználási területe

A kulé kavics a kavics gyártás legelső lépéseként keletkezik. A kitermelt nyersanyagot egy elő-rostálással megszabadítják a nem szabvány méretű kavicsoktól és a durvább szennyeződésektől. Gyakorlatilag ezt az anyagot hívjuk kulé kavicsnak. Tehát nem osztályozott, nem mosott anyag, viszont ez természetesen nem azt jelenti, hogy erősen szennyezett agyaggal, homokkal, mert akkor nem lehetne felhasználni semmire. A rátapadt szennyeződéseket slaggal le lehet mosni, és előkerül a szép, színes kavics. Ezt a tulajdonságát kérem, tartsa szem előtt megrendeléskor.

A nagyszemű kulé kavics összességében nem egy homogén anyag: körülbelül 30-65 milliméter közti kavicsok halmaza, de vannak benne nagyobb és kisebb kavicsok is. Színe vegyes, sárga és szürke szemekkel tarkítva. Felhasználása házalapok belsejének feltöltéséhez, a kertben vadregényes környezet kialakításához, díszítő jelleggel. Amennyiben elég tiszta, akkor akár vízelvezetésre, szikkasztóba is használható.

Megrendelés előtt győződjön meg arról, hogy valóban a kulé kavicsra van szüksége. A nem megfelelő kavics választás gyengítheti a belőle készült építmény szilárdságát vagy annak kinézetét. A kulé kavicsot billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki önnek, mellyel egyszerre maximum öt köbméter kulé kavicsot tudunk eljuttatni önhöz. A szállítási körzet Budapest egész területe, valamint a vele közvetlen kapcsolatban lévő települések.

Kulé kavics rendelés, szállítás, ár Budapest

kulé kavics ár 6500 Ft / m³ + ÁFA

Kulé kavics 30-65

Alapvető érdekem, hogy önnek, mint megrendelő a lehető legjobb áron szerezzem be és szállítsam ki a kulé kavicsot, úgy, hogy az ár semmiképp ne menjen a minőség rovására. Mint minden építőanyag ára, a kulé kavics ára is folyamatosan változik. Ezért az itt feltüntettett ár tájékoztató jellegű, a valóságtól esetenként eltérő. Ezért az aktuális árért kérem hívjon telefonon.

További információ

A kavicsokról bővebben itt olvashat.

Kalkulátor Mennyibe fog kerülni?